whatsapp

GÜVENLİK POLİTİKAMIZ

GÜVENLİK POLİTİKAMIZ

GÜVENLİK POLİTİKAMIZ

Bilgi Güvenliği Bilgilendirmesi

NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ Araç Takip Sistemi sektöründe faaliyet göstermektedir. NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ üst yönetimi, NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ’nin rekabetçi yönünü, karlılığını, yasal uygunluğunu ve ticari imajını korumak amacıyla, NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ çapında gizliliği, bütünlüğü ve tüm fiziksel ve elektronik bilgi varlıklarını korumak için taahhütte bulunmuştur. Bilgi ve bilgi güvenliği gereksinimleri Kurumsal hedefler ile aynı doğrultuda olacaktır ve BGYS bilgi ile ilgili riskleri kabul edilebilir düzeylere indiren ve bilgi paylaşımı olanağı veren bir mekanizma olacaktır.

NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ’nin mevcut stratejik iş planı ve risk yönetimi çerçevesi, BGYS’ nin kurulup sürekliliğinin sağlanması için ilgili riskleri tanımlamak, belirlemek, değerlendirmek ve kontrol etmek işlevini yerine getirmektedir. Risk değerlendirme, Uygulanabilirlik Bildirimi ve risk müdahale planı, bilgi ile ilgili risklerin nasıl kontrol edildiğini açıklamaktadır. Bilgi Güvenliği Yöneticisi ve BT Danışmanı, risk müdahale planının yönetiminden ve sürekliliğinden sorumludur. Ek risk değerlendirmeleri, gerekli olduğu takdirde, belirli riskler için uygun kontroller belirlemek amacıyla yürütülebilir. Özellikle, iş sürekliliği ve beklenmedik durum planları, veri yedekleme prosedürleri, virüslerden ve bilgisayar korsanlarından sakınma, erişim kontrol sistemleri ve bilgi güvenliği ihlal bildirimi, bu politika için esastır. Bu alanların her biri için kontrol hedefleri NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ  BGYS Uygulanabilirlik Bildirgesi’nde yer alır ve belirli, dokümante edilmiş politikalar ve prosedürler ile desteklenir.

KVKK Aydınlatma Metni
KİŞİSEL VERİLERİN KORUMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ

“www.novaaractakip.com” alan adlı web sitesi, NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ – Barış TOKER  tarafından yönetilmektedir.

İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme’nin (Bilgilendirme) amacı, NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ  tarafından yönetilmekte olan “www.novaaractakip.com” adresinde yer alan internet sitesinin, (İnternet Sitesi) kullanımı sırasında elde edilen ve/veya üçüncü kişilerden alınan kişisel verilerin kullanımına ilişkin olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’un (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) 10. maddesi ile getirilen aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesidir.

NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ’nin mevcut stratejik iş planı ve risk yönetimi çerçevesi, BGYS’ nin kurulup sürekliliğinin sağlanması için ilgili riskleri tanımlamak, belirlemek, değerlendirmek ve kontrol etmek işlevini yerine getirmektedir. Risk değerlendirme, Uygulanabilirlik Bildirimi ve risk müdahale planı, bilgi ile ilgili risklerin nasıl kontrol edildiğini açıklamaktadır. Bilgi Güvenliği Yöneticisi ve BT Danışmanı, risk müdahale planının yönetiminden ve sürekliliğinden sorumludur. Ek risk değerlendirmeleri, gerekli olduğu takdirde, belirli riskler için uygun kontroller belirlemek amacıyla yürütülebilir. Özellikle, iş sürekliliği ve beklenmedik durum planları, veri yedekleme prosedürleri, virüslerden ve bilgisayar korsanlarından sakınma, erişim kontrol sistemleri ve bilgi güvenliği ihlal bildirimi, bu politika için esastır. Bu alanların her biri için kontrol hedefleri NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ BGYS Uygulanabilirlik Bildirgesi’nde yer alır ve belirli, dokümante edilmiş politikalar ve prosedürler ile desteklenir.

KVKK Aydınlatma Metni
KİŞİSEL VERİLERİN KORUMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ

“www.novaaractakip.com” alan adlı web sitesi, NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ – Barış TOKER  tarafından yönetilmektedir.


İşbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme’nin (Bilgilendirme) amacı, NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ – Barış TOKER (NOVA ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ) tarafından yönetilmekte olan “www.novaaractakip.com” adresinde yer alan internet sitesinin, (İnternet Sitesi) kullanımı sırasında elde edilen ve/veya üçüncü kişilerden alınan kişisel verilerin kullanımına ilişkin olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’un (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) 10. maddesi ile getirilen aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesidir.

  • 0 (242) 244 90 90 - 0 (850) 885 17 80

  • 0 (850) 885 17 81

  • info@novaaractakip.com

  • Kızılsaray Mah. 78. Sok. K. İbrahim ÖZEN Apt. No : 17/1 Büro Kat No : 17 Muratpaşa - Antalya /Türkiye

  • Hafta İçi: 09:00 - 19:30 Arası.
    Cumartesi: 09:00 - 18:00 Arası.
    Pazar: Kapalı